2004. március 7., vasárnap

„…Egy egészséges belsőt is nyertem!”


Én íriszvizsgálatra jelentkeztem Petrov doktorhoz a Bioklinikára meséli a középkorú K. Magdolna. Bár neki is hálával tartozom, most mégis feleségének, Lillának szeretnék köszönetet mondani. Róla kevesebben tudják, hogy szintén kiválóan végzi munkáját, mint természetgyógyász. A gyógyteákat, diétát, hasi masszírozást és életmódbeli változtatásokat az ő tanácsára tettem meg. Nagyon köszönöm, hiszen most először szabadultam meg úgy a kilóimtól, hogy nem éreztem éhséget, az emésztésem rendeződött és a csinosság mellett egy egészséges belsőt is nyertem!”

Lacika gyakran gyomor- és hasfájásra panaszkodott – folytatja Gy. Béláné. Állandó székrekedése volt, rosszul aludt és a tanulás sem ment olyan könnyen mint korábban. Először kicsit félt a fehér köpenyes Lilla nénitől, de már az első kezelés után bátran kérdezte, hogy mikor kell újra jönni, mert a „pocaktorna” és a „varázsgyertya” nagyon jólesett. Azóta is kitartóan végzi a gyakorlatokat, jól alszik, a tanulással sincsenek gondjaink. Egy édesanyának pedig az a legnagyobb ajándék, ha egészségesnek tudhatja gyermekét! Hálásan köszönjük és további hasonló sikereket kívánunk munkájában.”

2004. március 4., csütörtök

„…Egy egészséges belsőt is nyertem!”

Én váll- és hátfájással jöttem a Bioklinikára, - kezdi a beszélgetést a középkorú K. Magdolna, amit rövid idő alatt teljesen orvosolt Petrov doktor. Bár neki is hálával tartozom, most mégis feleségének, Lillának szeretnék köszönetet mondani. Róla kevesebben tudják, hogy szintén kiválóan végzi munkáját, mint természetgyógyász. A gyógyteákat, diétát, hasi masszírozást és életmódbeli változtatásokat az ő tanácsára tettem meg. Nagyon köszönöm, hiszen most először szabadultam meg úgy a kilóimtól, hogy nem éreztem éhséget, az emésztésem rendeződött és a külső csinosság mellett egy egészséges belsőt is nyertem!”

Gyakran gyomorgörcsök és hasfájás, bélcsikorgás kínozott - meséli a 42 éves Gy. Béláné – ezért jöttem el Petrov doktorhoz íriszvizsgálatra. Nagyon féltem ugyanis a béltükrözéstől és a többi hagyományos vizsgálati módszertől. Bevallom a tünetek alapján súlyosabbnak gondoltam a helyzetet. A méregtelenítéseket követően már jobban éreztem magam, a kezelések után pedig mintha kicseréltek volna. Most is csak ellenőrzésre jöttem, meg elkísértem édesanyámat, mivel neki ízületi panaszai vannak. Biztos vagyok benne, hogy neki is tudnak segíteni a Bioklinikán. Nagyon szépen köszönjük a gondos kezeléseket és a kiváló eredményeket!”